Basiscursus AVG

199.00 excl. BTW

Wil je persoonsgegevens binnen jouw organisatie effectief beschermen en voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving? Onze Basiscursus AVG biedt je een complete, praktische gids door alle essentiële aspecten van de AVG.

Leer de kernprincipes van de AVG, zoals rechtmatigheid en transparantie, en ontdek de impact van recente updates zoals het Data Privacy Framework. Ontvang praktische tools en voorbeelden voor het opstellen van verwerkersovereenkomsten, het beheren van datalekken, en het inzetten van privacy management. Begrijp ook hoe de NIS2-richtlijn zich verhoudt tot de AVG en waarom goed privacy management essentieel is.

Met deze training ben je volledig voorbereid om je organisatie compliant te maken en te houden. Schrijf je vandaag nog in!

Deze Basiscursus AVG biedt een complete en praktische gids door alle essentiële aspecten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Of je nu privacy officer, IT-professional of manager bent, deze training helpt je om persoonsgegevens binnen jouw organisatie effectief te beschermen en te voldoen aan de wettelijke vereisten.

Wat kun je verwachten?

  • Actuele kennis: Leer de kernprincipes van de AVG, zoals rechtmatigheid, transparantie en dataminimalisatie, en hoe je deze in je dagelijkse praktijk toepast.
  • Recente updates: De training wordt regelmatig bijgewerkt, zodat je de laatste inzichten leert. We behandelen de nieuwste ontwikkelingen, zoals het Data Privacy Framework en de impact daarvan op internationale gegevensuitwisseling. De laatste update was in augustus 2024.
  • Privacy management en NIS2: Hoewel deze training niet de volledige implementatie van de NIS2-richtlijn behandelt, leer je wel hoe de NIS2 zich verhoudt tot de AVG en waarom goed privacy management essentieel is om aan beide te voldoen.
  • Praktische voorbeelden: We bespreken specifieke situaties, zoals het opstellen van verwerkersovereenkomsten met externe ICT-leveranciers, het waarborgen van privacy bij arbodiensten, en de juiste inzet van marketingtools binnen de AVG-regels.
  • Datalekken en beveiliging: Begrijp hoe je datalekken voorkomt en afhandelt, inclusief meldplicht en rapportage volgens de AVG en hoe dit aansluit bij NIS2. Daarnaast leggen we de relatie uit met ISO 27001 en NEN 7510 om ervoor te zorgen dat je organisatie optimaal beveiligd is.
  • Grondslagen en toestemming: Leer hoe je de juiste grondslagen voor gegevensverwerking toepast en toestemming op een correcte en aantoonbare manier beheert.

Deze training biedt diepgaande, maar toegankelijke kennis en praktische tools. Met sjablonen, voorbeelden en direct toepasbare tips ben je na afronding van de cursus klaar om je organisatie compliant te maken en te houden. Of je nu werkt met ICT-beheerders, arbodiensten of marketingteams, deze cursus geeft je de kennis om in elke situatie goed voorbereid te zijn.

Schrijf je nu in en zorg dat je privacy management naadloos aansluit op de AVG en voorbereid is op de eisen van NIS2!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Basiscursus AVG” te beoordelen