Over AVG Compleet

  1. Home
  2.  » Over AVG Compleet

De privacy professionals van AVG Compleet

‘Alles om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming’

Privacymanagement is meer dan een een privacystatement op de website en een virusscanner op de pc. Voldoen aan de AVG vraagt om maatregelen voor uiteenlopende onderwerpen. Er zijn juridische zaken die geregeld moeten worden, maar informatiebeveiliging speelt ook een belangrijke rol; het is niet voor niets de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook moet je rekening houden met de mogelijkheid dat er een keer iets mis gaat; hoe ga je daar op reageren, hoe communiceer je met de buitenwereld?

Compleet, efficiënt, betrouwbaar: zo zijn de oplossingen die het expertteam van AVG Compleet biedt. De teamleden van AVG Compleet zijn expert op de verschillende terreinen die de AVG nodig heeft, en vullen elkaar daardoor goed aan. AVG Compleet geeft AVG Advies, consultancy, AVG training en nog veel meer. 

Oplossingen voor implementatie van de AVG door AVG Compleet zijn praktisch en begrijpelijk voor iedereen.

Het Team van AVG compleet inclusief nieuwe collega's mei 2025

Onze belofte:

 

“Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van zowel privacybescherming als informatiebeveiliging, en adviseren mensen daardoor heel praktisch.

Wij spreken jouw taal en kennen de risico’s, maar vooral ook de mogelijkheden.”

 

 

Niet alleen hebben wij de managementkwaliteiten in huis voor het opzetten, implementeren en beheren van systemen voor privacygegevens- en informatiebeveiliging, Wij kennen bovendien het klappen van de zweep als ICT-manager, jurist, persvoorlichter, ondernemer en digitale bedrijfsrechercheur.

Een prettige bijkomstigheid.

Onze relaties

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?