Het team van AVG Compleet

  1. Home
  2.  » 
  3. Over AVG Compleet
  4.  » Het team van AVG Compleet

Dit expertteam van AVG Compleet staat voor jou klaar

Joris Bijvoets

Joris Bijvoets

Functionaris Gegevensbescherming / Security officer / ISO 27001 Auditor

 

Joris Bijvoets is voor meerdere organisaties de externe functionaris gegevensbescherming. Hij begon zijn carrière als ICT manager, maar heeft in de laatste tien jaar ook als bedrijfsrechercheur en security officer gewerkt. Joris heeft een opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified Information Privacy Professional (CIPP/E). Daarnaast is hij gecertificeerd lead auditor ISO 27001 (Informatiebeveiliging).

Zijn ICT en security achtergrond zorgt er voor dat hij het privacy management uitermate praktisch benadert. Hij helpt bedrijven om snel maar betrouwbaar te voldoen aan de eisen van de privacyregels.

Maureen Veurman

Maureen Veurman

Persvoorlichting / Crisiscommunicatie

 

Maureen Veurman van UP heeft 15 jaar ervaring in de jeugdzorg. De afgelopen vijf jaar heeft zij met haar eigen bedrijf in communicatie en persvoorlichting ruime ervaring opgedaan op het gebied van crisiscommunicatie. Bedrijven huren haar vaak in op het moment dat er een crisis ontstaat. Veel organisaties zijn daar niet goed op voorbereid.

Veel organisaties vinden het lastig om open te zijn over problemen, maar Maureen is ervan overtuigd dat het in deze tijden de enige manier is die werkt. Vanuit deze visie leert zij bedrijven hoe ze een goede reputatie kunnen opbouwen (bij hun doelgroepen en de media) en die ook in tijden van crisis kunnen behouden.

Cees van der Wens

Cees van der Wens

Lead auditor ISO 27001/NEN 7510 / Consultant / Auteur

 

Cees van de Wens kwam als technisch schrijver in 2007 in aanraking met de norm ISO 27001. Na het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging bij een hosting bedrijf in Amsterdam, werkte hij daar enkele jaren als kwaliteitsmanager en security officer.

In 2015 was Cees betrokken bij het opzetten van een nieuwe certificatie-instelling. In de afgelopen jaren heeft Cees als Lead Auditor tientallen certificatieaudits uitgevoerd. Als consultant en trainer heeft hij evenzoveel organisaties geholpen met het behalen en behouden van het ISO 27001 of NEN 7510 certificaat.

In 2019 heeft Cees het boek “Handboek ISO 27001” geschreven voor bedrijven die een ISO-certificaat willen behalen en behouden.

Hylke Klasens

Hylke Klasens

Privacy Advocaat / Functionaris Gegevensbescherming

 

Hylke Klasens is een ervaren advocaat die is gespecialiseerd in privacy recht, IT recht en intellectueel eigendomsrecht. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot privacy recht en privacy management. Hylke heeft de opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified International Privacy Professional (CIPP/E), Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Technologist bij The International Association of Privacy Professionals (IAPP). Hylke heeft veel ervaring met het adviseren van organisaties om te voldoen aan de AVG. Hij is daarnaast bij meerdere organisaties aangesteld als functionaris gegevensbescherming.

Hylke heeft naast de juridische kennis ook veel ervaring in het begeleiden, implementeren en het managen van organisaties met betrekking tot het privacy recht, waarbij hij bruikbare en betrouwbare adviezen geeft om problemen te voorkomen of op te lossen.

Rino de Vos

Rino de Vos

Jurist / Functionaris Gegevensbescherming / Project Manager

 

Rino de Vos is een ervaren manager met een ruime ervaring in profit- en non-profit organisaties in binnen- en buitenland (E.U. en Azië). Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot Privacy Recht en Privacy Management.

De laatste jaren heeft hij als Functionaris Gegevensbescherming gewerkt in de medische sector, de zorg sector en voor gemeentelijke overheden.

Met een strategische kijk en een praktische aanpak helpt Rino organisaties en teams privacy in de bedrijfsvoering te weven en tegelijk te voldoen aan de AVG.

Simone Nieland

Simone Nieland

Privacy Consultant / FG

 

Simone Nieland (CIPP/e) is Privacy Consultant en FG bij AVG Compleet. In het verleden was ze consultant voor Exact, later implementeerde ze als Hoofd Administratie op een middelbare school de AVG. Nu legt ze zich toe op het begeleiden van organisaties om de AVG te implementeren, en is ze ook FG.

 

Anco van Geffen

Anco van Geffen

Marketing Manager

Anco van Geffen is Marketing Manager bij AVG-compleet en heeft een achtergrond in commerciële directie- en CEO-functies bij internationale trendsetters in hospitality, leisure, toerisme en zakelijke dienstverlening. Voorbeelden hiervan zijn Ahold, Accor, Center Parcs, Achmea en Compass Group. En altijd verantwoordelijk voor het vertalen van de groeiambities naar (digitale) strategieën.

Na zijn studie is hij aan de slag gegaan in de hospitality-branche en nu, 30 jaar later, trots op de bijzondere en mooie merken waarvoor hij heeft gewerkt. Hier heeft hij het vak geleerd van organisaties veranderen, merken bouwen, werken aan klantbeleving en groei realiseren.

 

Richelle Scheffers

Richelle Scheffers

Office Manager

Richelle Scheffers werkt sinds 2023 als ZZP´er voor AVG Compleet. Zij heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring als Office Manager en ondersteunt AVG Compleet dan ook op organisatorisch vlak. Daarnaast heeft Richelle in 2018 haar HBO-diploma Data Protection Officer behaald waardoor zij kennis heeft van de wet- en regelgeving rondom de AVG. Sinds maart 2024 is Richelle bezig haar CIPP/E (Certified Information Privacy Professional Europe) certificaat te behalen en biedt ze steeds meer ondersteuning en begeleiding op het gebied van Privacy en de AVG aan klanten van AVG Compleet.

 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?