Klanten

  1. Home
  2.  » Klanten

Klanten en Referenties

‘We zijn er best trots op’

“Je weet dat je aan alle normeringen voldoet.”

In onze praktijk met 20 medewerkers wil je je kennis inzetten voor de beste behandelingen en zorg. Joris Bijvoets heeft een duidelijk verhaal over deze complexe materie. Als externe FG haalt hij de druk van de ketel door zijn rust en vertrouwen. We houden regelmatig evaluatiegesprekken. We kunnen rekenen op zijn stipte communicatie en hij biedt altijd snel de juiste ondersteuning.

 AVG Compleet is Externe Functionaris Gegevensbescherming

Guido Heidebrink

Bedrijfsleider, De gouden Reael Fysiotherapie

“Hij kijkt heel goed of het werkbaar is.”

Joris Bijvoets kende ik als klant van onze accountancy. Dat voelde al direct goed: prettig, serieus. In onze samenwerking denkt hij heel goed mee, blijft pragmatisch en geeft goed aan waar je op moet letten. Zoals hoe en wanneer je moet optreden in het geval van een datalek, bijvoorbeeld. AVG is een goed team, er is veel kennis aanwezig en die delen ze graag. Je voelt de oprechte interesse.

AVG Compleet is Externe Functionaris Gegevensbescherming

Mariëtte Bos

Eigenaar, Amolé Accountancy

“Ingewikkeld wordt behapbaar.”

Vanuit mijn ondernemersnetwerk had ik al een goed beeld van de kennis en kunde van Joris Bijvoets over privacy en wat daarmee samenhangt. Tijdens de samenwerking merkte ik dat hij alles boeiend en bruikbaar maakt, zelfs het saaiste onderwerp. Na de afspraak voor de Quickscan gaf hij me daags erna een uitgebreid verslag en risico-analyses. Bovendien ontving ik templates, waarmee ik snel zelf aan de slag kon. Ook dat typeert Joris Bijvoets: een bevlogen vakman, die zijn klanten precies de juiste inspanning levert om AVG-proof te worden en te blijven. Hij verliest zich niet in overbodige regeltjes en ik kon zelf aan de slag.

AVG Compleet voerde een AVG Quickscan uit, 1e aanspreekpunt voor privacy- en gegevensbeheer

Jeroen Voorn

Eigenaar, Mediation

“Joris snapt snel de materie.”

Deedmob levert een nogal technisch product: een platform om vrijwilligers en projecten bijeen te brengen. Hij pakte heel snel de materie op en bewees zijn kwaliteit in het constructief meedenken. Vanuit de AVG-review is de samenwerking ontwikkeld. Joris heeft kennis van zaken, is betrouwbaar en snel bereikbaar. Precies wat ik belangrijk vind.

 AVG Compleet biedt ad hoc advies over implementatie AVG

Hendrik-Jan Overmeer

Eigenaar, Deedmob

“We zijn samen in de materie gegroeid.”

Onze samenwerking voelt – al 20 jaar – fijn en vertrouwd. Nadat Joris Bijvoets zich extern heeft gespecialiseerd in AVG hebben we hem gevraagd om terug te komen bij onze organisatie als manager IT en ook de security en privacy op te pakken. Hij heeft een grondige wijze van werken, houdt onder alle omstandigheden stand en weet problemen te voorkomen. Hij bewijst zich vooral bij complexere vraagstukken. Heel prettig dat hij de IT en AVG bij ons weet te combineren.

Joris Bijvoets is security/privacy officer en manager IT

Marieke Schurink,

Eigenaar, Vernet Verzuimnetwerk

“Als netwerkorganisatie zijn we extra kwetsbaar.”

Wij hebben een ongebruikelijke netwerkstructuur en brengen vernieuwers in kaart. Ons werkgebied ligt in de gezondheidszorg, bij NGO’s en voor publieke partijen; onze sociaal-maatschappelijke betrokkenheid laat zich niet makkelijk uitdrukken in AVG-kaders. Gelukkig denkt Joris mee in specifieke cases, kun je op hem rekenen en is hij altijd paraat. Je wilt immers niet dat anderen onze trends signaleren en nieuwe initiatieven onthullen…

AVG Compleet is Externe Functionaris Gegevensbescherming

Social Mapping Company

“Altijd de juiste afweging tussen theorie en praktijk.”

Ik leerde AVG kennen vanuit het opstellen van verwerkersovereenkomsten. Inmiddels werken we sinds 2018 samen. Joris Bijvoets is heel benaderbaar en belt altijd direct terug. Zijn aanpak is praktisch, niet dogmatisch en zeer behulpzaam vanuit de inhoud.

 AVG Compleet is Externe Functionaris Gegevensbescherming

SVRZ, ouderenzorg Zeeland

“Je hoeft zelf nergens over na te denken.”

Bij goed zorgen voor mijn klanten, denk ik vooral aan hun lichaam en geest. Privacy komt niet als eerste boven. Gelukkig nam Joris daarin de leiding, heel fijn. Maar hij gaat verder; hij doet er alles aan om ‘het’ je te laten begrijpen. Met heldere, praktische voorbeelden van risicovolle situaties. Samen hebben we alle punten afgevinkt. Ik ben AVG-proof.

Joris Bijvoets voerde Quickscan uit 

Mitchell van Kleef

Eigenaar, Personal trainer en voedingscoach

Onze relaties

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?