0299 780 509

Het team van AVG Compleet

De professionals van AVG Compleet

De G in de AVG staat voor Gegevensbescherming; de AVG is de Europese wet voor gegevensbescherming, ook wel Informatiebeveiliging genoemd. Door het stellen van regels voor het beschermen van persoonsgegevens wordt de informationele privacy van burgers beter beschermd; vandaar dat over de AVG vaak wordt gesproken als de nieuwe Europese privacywet.

Om aan de AVG te voldoen is zowel kennis van juridische zaken als van informatiebeveiliging nodig. Het team van AVG Compleet bestaat uit professionals met grote kennis en ervaring op deze onderwerpen, zodat wij u kunnen helpen bij alle uitdagingen die de AVG u stelt.

Joris Bijvoets

Joris Bijvoets

Functionaris Gegevensbescherming / Security officer / ISO 27001 Auditor

Joris Bijvoets is voor meerdere organisaties de externe functionaris gegevensbescherming. Hij begon zijn carrière als ICT manager, maar heeft in de laatste tien jaar ook als bedrijfsrechercheur en security officer gewerkt. Joris heeft een opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified Information Privacy Professional (CIPP/E). Daarnaast is hij gecertificeerd lead auditor ISO 27001 (Informatiebeveiliging).

Zijn ICT en security achtergrond zorgt er voor dat hij het privacy management uitermate praktisch benadert. Hij helpt bedrijven om snel maar betrouwbaar te voldoen aan de eisen van de privacyregels.

Hylke Klasens

Hylke Klasens

Privacy Advocaat / Functionaris Gegevensbescherming

Hylke Klasens is een ervaren advocaat die is gespecialiseerd in privacy recht, IT recht en intellectueel eigendomsrecht. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot privacy recht en privacy management. Hylke heeft de opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified International Privacy Professional (CIPP/E) en Certified Information Privacy Manager (CIPM). Hylke heeft veel ervaring met het adviseren van organisaties om te voldoen aan de AVG. Hij is daarnaast bij meerdere organisaties aangesteld als functionaris gegevensbescherming.

Hylke heeft naast de juridische kennis ook veel ervaring in het begeleiden, implementeren en het managen van organisaties met betrekking tot het privacy recht, waarbij hij bruikbare en betrouwbare adviezen geeft om problemen te voorkomen of op te lossen.

Rino de Vos

Rino de Vos

Jurist / Functionaris Gegevensbescherming / Project Manager

Rino de Vos is een ervaren manager met een ruime ervaring in profit- en non-profit organisaties in binnen- en buitenland (E.U. en Azië). Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot Privacy Recht en Privacy Management.

De laatste jaren heeft hij als Functionaris Gegevensbescherming gewerkt in de medische sector, de zorg sector en voor gemeentelijke overheden.

Met een strategische kijk en een praktische aanpak helpt Rino organisaties en teams privacy in de bedrijfsvoering te weven en tegelijk te voldoen aan de AVG.

Cees van der Wens

Cees van der Wens

Lead auditor ISO 27001/NEN 7510 / Consultant / Auteur

Cees van de Wens kwam als technisch schrijver in 2007 in aanraking met de norm ISO 27001. Na het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging bij een hosting bedrijf in Amsterdam, werkte hij daar enkele jaren als kwaliteitsmanager en security officer.

In 2015 was Cees betrokken bij het opzetten van een nieuwe certificatie-instelling. In de afgelopen jaren heeft Cees als Lead Auditor tientallen certificatieaudits uitgevoerd. Als consultant en trainer heeft hij evenzoveel organisaties geholpen met het behalen en behouden van het ISO 27001 of NEN 7510 certificaat.

In 2019 heeft Cees het boek “Handboek ISO 27001” geschreven voor bedrijven die een ISO-certificaat willen behalen en behouden.