0299 780 509

Het team van AVG Compleet

Dit expertteam van AVG Compleet staat voor jou klaar

Privacymanagement is meer dan een een privacystatement op de website en een virusscanner op de pc. Voldoen aan de AVG vraagt om maatregelen voor uiteenlopende onderwerpen. Er zijn juridische zaken die geregeld moeten worden, maar informatiebeveiliging speelt ook een belangrijke rol; het is niet voor niets de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Ook moet je rekening houden met de mogelijkheid dat er een keer iets mis gaat; hoe ga je daar op reageren, hoe communiceer je met de buitenwereld?

Compleet, efficiënt, betrouwbaar: zo zijn de oplossingen die het expertteam van AVG Compleet biedt. De teamleden van AVG Compleet zijn expert op de verschillende terreinen die de AVG nodig heeft, en vullen elkaar daardoor goed aan.

Oplossingen voor implementatie van de AVG door AVG Compleet zijn praktisch en begrijpelijk voor iedereen.

 

Joris Bijvoets

Joris Bijvoets

Functionaris Gegevensbescherming / Security officer / ISO 27001 Auditor

Joris Bijvoets is voor meerdere organisaties de externe functionaris gegevensbescherming. Hij begon zijn carrière als ICT manager, maar heeft in de laatste tien jaar ook als bedrijfsrechercheur en security officer gewerkt. Joris heeft een opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified Information Privacy Professional (CIPP/E). Daarnaast is hij gecertificeerd lead auditor ISO 27001 (Informatiebeveiliging).

Zijn ICT en security achtergrond zorgt er voor dat hij het privacy management uitermate praktisch benadert. Hij helpt bedrijven om snel maar betrouwbaar te voldoen aan de eisen van de privacyregels.

Hylke Klasens

Hylke Klasens

Privacy Advocaat / Functionaris Gegevensbescherming

Hylke Klasens is een ervaren advocaat die is gespecialiseerd in privacy recht, IT recht en intellectueel eigendomsrecht. Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot privacy recht en privacy management. Hylke heeft de opleiding Data Protection Officer afgerond en is Certified International Privacy Professional (CIPP/E), Certified Information Privacy Manager (CIPM) en Certified Information Privacy Technologist bij The International Association of Privacy Professionals (IAPP). Hylke heeft veel ervaring met het adviseren van organisaties om te voldoen aan de AVG. Hij is daarnaast bij meerdere organisaties aangesteld als functionaris gegevensbescherming.

Hylke heeft naast de juridische kennis ook veel ervaring in het begeleiden, implementeren en het managen van organisaties met betrekking tot het privacy recht, waarbij hij bruikbare en betrouwbare adviezen geeft om problemen te voorkomen of op te lossen.

Rino de Vos

Rino de Vos

Jurist / Functionaris Gegevensbescherming / Project Manager

Rino de Vos is een ervaren manager met een ruime ervaring in profit- en non-profit organisaties in binnen- en buitenland (E.U. en Azië). Hij heeft verschillende opleidingen gevolgd met betrekking tot Privacy Recht en Privacy Management.

De laatste jaren heeft hij als Functionaris Gegevensbescherming gewerkt in de medische sector, de zorg sector en voor gemeentelijke overheden.

Met een strategische kijk en een praktische aanpak helpt Rino organisaties en teams privacy in de bedrijfsvoering te weven en tegelijk te voldoen aan de AVG.

Maureen Veurman

Maureen Veurman

Persvoorlichting / Crisiscommunicatie

Maureen Veurman van UP heeft 15 jaar ervaring in de jeugdzorg. De afgelopen vijf jaar heeft zij met haar eigen bedrijf in communicatie en persvoorlichting ruime ervaring opgedaan op het gebied van crisiscommunicatie. Bedrijven huren haar vaak in op het moment dat er een crisis ontstaat. Veel organisaties zijn daar niet goed op voorbereid.

Veel organisaties vinden het lastig om open te zijn over problemen, maar Maureen is ervan overtuigd dat het in deze tijden de enige manier is die werkt. Vanuit deze visie leert zij bedrijven hoe ze een goede reputatie kunnen opbouwen (bij hun doelgroepen en de media) en die ook in tijden van crisis kunnen behouden.

Cees van der Wens

Cees van der Wens

Lead auditor ISO 27001/NEN 7510 / Consultant / Auteur

Cees van de Wens kwam als technisch schrijver in 2007 in aanraking met de norm ISO 27001. Na het implementeren van een managementsysteem voor informatiebeveiliging bij een hosting bedrijf in Amsterdam, werkte hij daar enkele jaren als kwaliteitsmanager en security officer.

In 2015 was Cees betrokken bij het opzetten van een nieuwe certificatie-instelling. In de afgelopen jaren heeft Cees als Lead Auditor tientallen certificatieaudits uitgevoerd. Als consultant en trainer heeft hij evenzoveel organisaties geholpen met het behalen en behouden van het ISO 27001 of NEN 7510 certificaat.

In 2019 heeft Cees het boek “Handboek ISO 27001” geschreven voor bedrijven die een ISO-certificaat willen behalen en behouden.